Vill du köra en Lamborghini eller Ferrari? Var med i vår tävling!

Vi tycker Bilens dag är värd att hylla och sträcker därför ut firandet en månad. Du tävlar för en oförglömlig körupplevelse att dela med en vän. Passa på att serva bilen i toppskick inför vintern så har du och en kompis möjlighet att få köra en supersportbil!

Vill du köra en Lamborghini eller Ferrari? Var med i vår tävling!
Vi tycker Bilens dag är värd att hylla och förlänger därför firandet en månad. Du tävlar om en oförglömlig körupplevelse som du kan dela med en vän. Passa på att serva bilen inför vintern så har du och en kompis möjlighet att köra en supersportbil!

Så här tävlar du:
- Ring 0771-114 114 och boka en service eller reparation i en av våra MECA verkstäder. Servicen ska göras mellan 28 oktober och 2 december 2016 för minst 3000 kronor. Uppge koden ”Bilens dag” vid bokning och spara kvittot efter gjord service.

- För att sedan tävlar går du till vår Facebook-sida MECA Sweden https://www.facebook.com/MECASweden. Tagga din vän i tävlingsinlägget och motivera varför du vill dela upplevelsen med just den här personen.

Fem lyckliga vinnare får möjligheten att ta med sig en polare på en oförglömlig upplevelse att köra en Lamborghini eller Ferrari. Bidragen bedöms av en jury, utvald av MECA, som även utser vinnaren. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnarna kontaktas senast under vecka 50.

Här finns upplevelsen tillgänglig
Vinsten kan utnyttjas mellan slutet av april t.o.m oktober 2017 kan du utnyttja erbjudandet. Giltigt körkort krävs. Upplevelsen finns i orterna Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Jönköping, Linköping, Västerås och Örebro, körsträckan är ca 15 km på allmän väg. Vinnarna står själv för eventuell resa och logi.

Följ gärna MECA på Facebook och Instagram @mecasweden