Tävla om en VIP-dag vid superderbyt mot AIK

Du som skulle ge vad som helst för en heldag på Hammarbys hemmaarena har nu chans att vinna 4 VIP-biljetter till superderbyt mot AIK den 10/9, 4 signerade tröjor och rundtur bakom kulisserna. Ni får också avnjuta en VIP-middag med uppsnack inför matchen.

Tävla genom att hitta tävlingsbilden på Instagram @hammarby_fotboll eller på facebook.com/HammarbyFotboll. 
1. Gilla inlägget 
2. Kommentera och motivera varför du ska vinna 

Och glöm inte att tipsa en kompis som du tror skulle bjuda med dig om dom vann!

Tävlingen pågår mellan 24/7 – 20/8 2017.


Tävlingsregler:
För att tävla med MECA och ha chans att vinna måste du vara minst 18 år gammal. Genom att gilla inlägget, kommentera och motivera varför du ska vinna, är du med och tävlar. Tävlingen pågår mellan 29/5 – 25/6 2017.

Vinnarna kontaktas via den sociala plattformen man tävlat på, där lägger MECA in en kommentar om vinsten på vinnarens inlägg och ett DM (direktmeddelande) kommer skicks till personen. Vinnaren har 2 dagar på sig att höra av sig till oss annars utses en annan vinnare. Juryn består av Marcus Nortén och Anders Steiner från MECA. Juryns beslut går ej att överklaga. Vinster kan ej bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster samt överlämnas till annan person. Värdet av vinsten värderas till ca 9000kr.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda på MECA Sweden eller deras familjemedlemmar får ej delta i tävlingen.


Några ord om dina personuppgifter:
MECA/Mekonomen Group arbetar alltid för att säkerställa att din integritet skyddas vid din användning av våra tjänster. MECA kommer inte spara eller på annat sätt bearbeta dina uppgifter i samband med att du deltar i ovan nämnda tävlingar. Med andra ord kommer vi inte, i samband med ovan tävling, använda dina uppgifter för insamling, registrering, lagring, bearbetning eller spridning av dina personuppgifter.  Vinnaren i tävlingen kan dock komma att publiceras på MECAs ägda sociala medier-konton eller på vår webbplats. Genom att du deltar i tävlingen samtycker du till sådan publicering samt att du i övrigt har tagit del av dessa tävlingsregler.