Tävlingsregler

Nu har du chans att tävla om hockeybiljetter till MECA Hockey Race. För att delta  i tävlingen ska du svara på kunskapsfrågor om hockey och MECA, och skriva en slutgiltig motivering om max 100 ord.

Den person som har 3 rätta svar på kunskapsfrågorna och gett den mest kreativa motiveringen vinner 2 biljetter till valfri match.

Tävlingen pågår under perioden 3/3 till och med 3/4. Totalt så tävlas 100 st. hockeybiljetter ut, fördelat på 50 vinnare under perioden, tävlingen avgörs veckovis. För att delta i tävlingen måste du vara minst 18 år gammal eller äldre. 

Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vinster kan ej bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Vinsten kan inte överlåtas eller överföras till en annan person. Vinstens värde uppgår till ca 500 kr (resa och logi bekostas av vinnaren).

En jury utsedd av MECA  (3 personer, 2 företag) utser slutgiltiga vinnare, beslut går inte att överklaga. Vinnarna meddelas löpande via mail eller telefon. Anställda på MECA eller deras familjemedlemmar får ej delta i tävlingen.

Vinnarnas namn och tävlingsbidrag kan komma att publiceras på meca.se, eller andra av (MECA) ägda sociala medier eller webbplatser. Genom att delta i tävlingen ger du medgivande till denna publicering.

Lycka till!

Tillbaka till TÄVLINGEN