MECA-verkstad

Fribrocks Bil AB

Helsingborgsvägen 27

Välkommen till din MECA bilverkstad i Ängelholm!

Vi på servicesidan tar han om allt som rör din bil efter köpet. Vår ständiga strävan är att våra kunder ska vara så nöjda att det är en avgörande faktor vid nästa bilbyte. Hos oss finns även en modern skadeverkstad som reparerar alla typer av skador, här ombesörjer vi även lagning av stenskott i vindrutan och reparation av mindre bulor och parkeringsskador utan omlackering. Hos oss kan du lita på att verkstadsjobbet utförs av en välutbildad mekaniker.

Fri lånebil
Vi erbjuder fri lånebil över dagen när din bil är inne på verkstaden för service/reparation. Vi ombesörjer din besiktning! I samband med service/reparation ombesörjer vi din bilbesiktning. Spar tid och slipp våndas på bilprovningen.

En 2:a i besiktningsprotokollet?
Kom till oss! Har du fått en 2:a hos bilprovningen, låt oss reparera felet så behöver du inte ombesiktiga bilen. Fribrocks Bil AB är behöriga att utföra efterkontroll efter utav oss godkänd reparation. Vi är certifierade för AC-reperationer. Vi ser till så att din bil håller en behaglig temperatur i kupén året om.

Vi är märkesauktoriserade på:

Vi är specialiserade på: