Tävlingsdags!

Vi vill att alla barn ska ha världens bästa start på hösten, därför kör vi igång med en riktig drömtävling.

Ladda ner ditt alldeles egna mini-körkort!

Fyll i det och sedan är det bara att tuta och köra med din bil, cykel, spark eller varför inte bygga en alldeles egen bil med hjälp av kuddar och stolar hemma?

Kör försiktigt!

Ladda ner ditt mini-körkort (A4 pdf)

Tävlingen

Det här kan du vinna

Under perioden 11/9-24/9 kommer vi att utse totalt 4 vinnare av varsin sparkbil.

Hur du deltar

Du deltar genom att gilla och dela vårt inlägg där vi presenterar tävlingen och skriva en kommentar varför just ditt barn ska vinna en sparkbil i kommentarsfältet på tävlingsinlägget på Instagram.

Hur utser vi vinnarna

Vi utser vinnarna genom att samla in alla kommentarer och en jury från MECA bedömer dessa. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnaren annonseras på MECA:s Instagram-konto genom ett svar på vinnarens kommentar, via DM samt i ett inlägg på sidan.

Vinstutdelning

Vinnaren behöver kontakta MECA inom 14 dagar efter utannonseringen utav vinnaren. Vinnaren behöver bifoga adress, kontaktuppgifter samt telefonnummer. Obs! Om vinnaren inte kontaktar MECA enligt den utsatta tiden är juryn fria att utse en annan vinnare utav tävlingen. Priset skickas inom 30 dagar efter det att MECA erhållit vinnarens adressuppgifter.

Tävlingsperiod

Tävlingarna löper till och med sista datum som anges i inlägget.

Tävlingsdags!

Hur ska du göra för att vinna då?

1.

Gilla inlägget.

2.

Skriv en kommentar om varför just ditt barn skulle älska att susa runt på sin egen sparkbil den här hösten!

3.

Dela inlägget.

Till instagram

Allmänna Tävlingsvillkor gällande tävlingar på Instagram.

Genom att delta i tävlingen godkänner du dessa Allmänna Tävlingsvillkor samt samtycker till personuppgiftsbehandlingen.

 1. Tävlingen organiseras utav MECA.
 2. Tävlingarna är inte på något sätt sponsrade, främjade eller administrerade av Instagram (META).
 3. Du som tävlar måste vara bosatt i Sverige och vara över 18 år.
 4. Din Instagram-profil måste vara skapad i enlighet med Instagram Community Rules. Fejkprofiler får ej delta i tävlingarna.
 5. Vi förbehåller oss rätten att ta bort och anmäla bidrag som bedöms vara olagliga eller på annat sätt vara etiskt eller moraliskt stötande och bryter mot vår policy.
 6. Vinnaren utses utav en jury hos MECA. Juryn väljer ut vinnaren baserat på dess bidrag. Juryns beslut kan inte överklagas.
 7. Du som tävlar godkänner att vi publicerar ditt namn, alternativt taggar din profil när vi presenterar vinnare på Instagram.
 8. Det är helt konstandsfritt att delta i våra tävlingar och vi ställer inga krav på köp.
 9. Vinnaren annonseras på MECA:s Instagram-konto genom ett svar på vinnarens kommentar, via DM samt i ett inlägg på sidan.
 10. Vinnaren behöver kontakta MECA inom 14 dagar efter utannonseringen utav vinnaren. Vinnaren behöver bifoga adress, kontaktuppgifter samt telefonnummer.
  Obs! Om vinnaren inte kontaktar MECA enligt den utsatta tiden är juryn fria att utse en annan vinnare utav tävlingen. Priset skickas inom 30 dagar efter det att MECA erhållit vinnarens adressuppgifter.
 11. Priset kan inte tas ut i kontanter och inte bytas till andra produkter till ett likvärdig pris. Eventuell vinstskatt betalas utav vinnaren.

Personlig information

Då vi presenterar vinnaren kommer namnet på vinnaren att tillkännages i MECA:s sociala kanaler. Vinnarens bidrag kan även komma att presenteras i kanalerna då vinnaren tillkännages.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar av tävlingsvillkor, skrivfel samt för att tekniska felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör, hos tex. Instagram samt slutförsäljning utav varan.

Vinnarens personliga information kommer inte att delas med tredje part. Vi kan komma att spara personuppgifter om vinnaren upp till 90 dagar efter utsedd vinnare.

MECA kommer inte spara för att på annat sätt bearbeta dina uppgifter i samband med att du deltar i MECA:s tävlingar på Facebook eller Instagram. Vi kommer alltså inte använda dina uppgifter för insamling, registrering, lagring, bearbetning eller spridning av dina personuppgifter. Om du begär rättelse av felaktiga personuppgifter eller önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig att kontakta oss på adressen:  GDPR@mekonomencompany.com

När du tänker på annat, tar vi hand om din laddbara bil.

Boka en service så fixar vi resten.

Boka nu