MECA Webshop

Snabb och enkel webshop för verkstäder 

MECA Webshop – PRO

MECA Webshop – helhetslösningen för verkstaden

I MECAs webshop kan verkstadskunder snabbt och enkelt gå in och söka artiklar, ladda ner prisfiler och lägga beställningar – och få rätt delar i rätt tid. Kontakta ditt närmaste MECA-expresslager så hjälper vi dig med ett användarkonto.

MECA Webshop har därför redan från starten utvecklats i samråd med – och för – bilverkstäder, vilket innebär att det hela tiden sätts fokus på sådant som en mekaniker eller verkstadsägare verkligen har behov av.  Bland annat kan du snabbt söka reservdelar med hjälp av registreringsnummer, och du får alltid en utförlig produkt-, pris- och lagersaldoinformation som tydliggör och förenklar dina köpbeslut. Tillsammans med full orderhistorik har du alltid full kontroll på dina beställningar.  Allt visas i ett överskådligt gränssnitt med över 100 000 produktbilder.

I MECA Webshop hittar du också service- och reparationstider samt servicescheman. Via systemet kan du beställa från flera lager, vilket gör att tillgängligheten alltid är god, och allt sker med direktkoppling till olika affärssystem – allt för att bland annat snabbt ta fram kostnadsförslag.