Vi förstår om du vill ha perfekt sikt bakåt när du backar. Inte minst i mörker.

Med ett extraljus som lyser bakåt blir det inte bara enklare, det blir säkrare för andra att se dig. Med Mecat & klart får du både backljus och montering till ett helhetspris.

Hur fungerar Mecat & klart?

När du vill förse bilen med ett till backljus hjälper vi dig både med produkt och montering till ett helhetspris. Vi rekommenderar rätt typ av ljus för just din bilmodell. Så här enkelt går det till:

1. Boka Mecat och klart på vår hemsida.

2. Välj att du vill montera ett extra backljus.

3. Välj din närmaste verkstad.

4. Du får ett prisförslag från verkstaden med rekommenderat backljus inklusive montering.

5. Du betalar i verkstaden när allt är Mecat & klart. Du kan betala hela beloppet eller dela upp betalningen med MECA-kortet.

Vad ingår i Mecat & klart?

I vår tjänst ingår rekommenderat backljus inklusive montering.

Vad kostar ett backljus Mecat & klart?

Priset avgörs av vilket extra backljus som du vill ha. Du får alltid ett prisförslag av verkstaden när du bokar via meca.se som inkluderar ljus och montering.

Ser du knappt bakåt när du backar i mörker?

Vi förstår om det är jobbigt! Om du har dåligt ljus när du backar kommer du bli mycket mer trygg med ett extra backljus. Vi lovar, du kommer att uppskatta skillnaden.

Ett extra backljus ökar din säkerhet

Ett backljus kallas också för backmarkeringsljus. Backljuset är inte bara till för att du ska se bakåt i mörker, det ska markera för andra bilförare att du backar. Ett extraljus som komplement till bilens ordinarie backljus kan göra stor skillnad.

Hos MECA kan du välja mellan flera olika backljus

Vi har ett brett sortiment av backljus. Men det bästa med Mecat & klart är att du slipper välja. Vi ger dig ett prisförslag på rekommenderat backljus inklusive montering.

Du kan också boka endast monteringen

Du kan självklart köpa ett eget extra backljus och sedan boka tid på en verkstad. Då får du ett prisförslag på endast monteringen. Glöm bara inte att vi förstår din bil! Vi vet vilket backljus som fungerar för din bil till ett rimligt pris. Med Mecat & klart får du en smidig helhetslösning!

Dela upp betalningen med MECA-kortet

Du kan sprida ut kostnaden för Mecat & klart genom att betala med MECA-kortet.

En månad efter att du hämtat bilen kan du välja att betala hela beloppet utan ränta, eller fördela betalningen på tre månader. Självklart är kortet helt gratis utan årsavgifter.

MECA-kortet ger dig många förmåner:

●       Upp till 60 dagars räntefri kredit.

●       4 månader ränte- och avgiftsfri delbetalning.

●       Kortet är gratis.

●       Inga årsavgifter.

Ansök här