Så går du från en vanlig verkstad till en MECA-verkstad

Äger du en verkstad? Funderar du på att utvidga verksamheten – men vill samtidigt fortsätta att vara självständig? Tycker du att förändringarna i branschen, med krav på bland annat avancerad elektronik, ökad miljöhänsyn, generösa öppettider och starkare marknadsföring är spännande utmaningar, men skulle vilja ha lite hjälp att ta dig an dem? Vill du kunna serva alla kunder på marknaden och bli en MECA-verkstad? Då är MECAs verkstadskoncept – MECA Bilservice – något för dig.

I korthet innebär en MECA-anslutning att du kommer att få tillgång till rikstäckande utbildning och tekniksupport som är oöverträffad på marknaden. Dessutom får du tillgång till kraftfulla IT-lösningar, resultatinriktad marknadsföringshjälp samt snabba och exakta leveranser via vårt distributionsnät från ett noga utvalt sortiment av högsta kvalitet.

Naturligtvis ställer vi löpande krav på de verkstäder som är anslutna till oss. För att säkra konkurrenskraften måste varje verkstad dela våra värderingar och leva upp till vår gemensamma kvalitetsnivå. Dessutom ska varje verkstad leva upp till självklara krav på ordning och reda, samt följa det utarbetade profilprogrammet, både invändigt och utvändigt. Inom MECA finns all hjälp du behöver. Genom utbildning och uppdatering av produkter och system hjälper vi våra verkstäder att uppfylla våra höga kvalitetskrav. Detta gäller både befintliga verkstäder och verkstäder som arbetar för att anslutas till MECA.

Här kan du läsa mer om alla fördelar som en MECA-anslutning ger:

Skicka in intresseanmälan för att bli en MECA-verkstad redan idag