MECA verktyg och reservdelar

Verktyg, verkstadsutrustning och alla reservdelar din verkstad behöver

Som verkstad är det alltid lätt att få tag i rätt reservdel eller utrustning hos MECA. Du hittar allt i vår webshop där du enkelt kan söka artiklar, ladda ner prisfiler och lägga in beställningar – sökning av till exempel reservdelar görs sekundsnabbt med hjälp av registreringsnummer.

Vårt kärnsortiment är uppbyggt med utgångspunkt i de anslutna verkstädernas behov och präglas av flexibilitet, mångfald och livscykeltänkande. Eftersom butikerna har en unik sortimentsbredd får du som ansluten verkstad färre partners att agera mot. Detta betyder i sin tur sänkta totalkostnader som i slutändan ger mer kostnadseffektiva verkstadsbesök för dina kunder – och ännu en konkurrensfördel för dig.

Rätt delar – i rätt tid

Självklart är det av största vikt att du får rätt delar i rätt tid. För att säkerställa högsta möjliga leveranssäkerhet har vi ett centrallager i Eskilstuna. Via detta levererar vi till alla expresslager över natten. Centrallagret ger en god bild av hur MECA arbetar i alla led: högsta möjliga servicegrad, hög teknologi, maximal tillgänglighet och precision. Den höga automatiseringsgraden minimerar dessutom risken för felplock och försäkrar att rätt verkstad får rätt delar vid rätt tidpunkt – något som alla vinner på.

  • Bilreservdelar
  • Verktyg och verkstadsutrustning
  • Testutrustning 
  • MECA Webshop

MECA Webshop – för den professionella verkstaden

Till MECA Webshop